Zorica Marković otkrila detalje Luninog ugovora! ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI od cifre!

Izvor: Svet, 17.Mar.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković otkrila detalje Luninog ugovora! ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI od cifre!

Zorica Marković posvađala se sa Lunom Đogani zbog toga što je blogerka histerisala, jer nije jela ceo dan. Tom prilikom Zorica je otkrila da je od rijalitija zaradila za dva stana, a onda je progovorila i o Luninom honoraru.
– Ja ću uvek da branim ovu kuću, zato što me hlebom hrani. Zato što sam 2 stana zaradila, a ne zato što su mi prijatelji. Ti ako si potpisala da uzmeš 100.000 evra, ima da trpiš – rekla je Zorica, a onda joj je Luna odbrusila:
– Jesam li >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je potpisala da me neko izgladnjuje ovde? Šta tebe briga koliko sam ja potpisala? Ja evo umirem od gladi, nisam jela ništa ceo dan, nemam šta. Odakle mi hrana?
– Ja ćutim jer sam preživela mnogo gore stvari. Zato ja ćutim, navikla sam, niko neće da umre od gladi – završila je Markovićeva.
SvetSvet
The post Zorica Marković otkrila detalje Luninog ugovora! ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI od cifre! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.