Izvor: Scandal.rs, 19.Jul.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković NASRNULA na Brendona, Dušica nije MOGLA DA IH SMIRI

Sinoć, u emisiji “Zadruga – narod pita”, gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bili bivši zadrugari Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon. Njih dvoje će sa voditeljkom razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca. Jedna gledateljka koja se uključila je osudila The post Zorica Marković NASRNULA na Brendona, Dušica nije MOGLA DA IH SMIRI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Dušice Jakovljević se UKLJUČILA UŽIVO u emisiju i pred celom nacijom joj postavila pitanje zbog kog se ORIO STUDIO (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Jul.2019

Sinoć je na televiziji Pink emitovana emisija "Zadruga - Narod pita" u kojoj su gostovali bivši učesnici "Zadruge 2" Branislav Radonjić Brendon i Zorica Marković, a pravi šok usledio je kada se u program uživo uključila ćerka voditeljke Dušice Jakovljević.

Nastavak na Blic...

Dušica održala LEKCIJU RADONJIĆU: Ne omalovažavaj moje KOLEGE!

Izvor: Scandal.rs, 19.Jul.2019

Tokom emisije “Zadruga – Narod pita” Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon posvađali su se na krv i nož. Na kraju, Zorica ga je gađala vodom iz čaše. Brendon je večeras pokazao veliku dozu nepoštovanja, pa je u nekoliko navrata iskazivao svoje nezadovoljstvo temama o kojima se pričalo....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.