Zorica Brunclik NAPALA KOLEGU, vređala ga, nazvala lažovom, SLUČAJ JE DOŠAO DO SUDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 20:48

Zorica Brunclik NAPALA KOLEGU, vređala ga, nazvala lažovom, SLUČAJ JE DOŠAO DO SUDA

Šok...

Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ davne 2012 pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Prema rečima tadašnjeg izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

A post shared by MILOŠ BOJANIĆ -FAN PROFIL- (@milos.bojanic.fan.profil)

Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju "Farma" davne 2012 pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla da mu je trula prostata.

Prema rečima tadašnjeg izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

A post shared by 𝑲𝑹𝑨𝑳𝑱𝑰𝑪𝑨 𝑵𝑨𝑹𝑶𝑫𝑵𝑬 𝑴𝑼𝒁𝑰𝑲𝑬 𝒁𝑶𝑹𝑰𝑪𝑨 (@zorica_brunclik_fp_)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.