Izvor: Scandal.rs, 18.Maj.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zolina majka: Sine, Miljana i ti ćete me u grob oterati! Otvoriću babin grob da legnem pored nje, dušu svoju da odmorim!

Zolina majka Bosa ne može više da podnese Miljanine i Zoline svađe. Posle jedne od njihovih svađa, završila je u bolnici, na infuzijama. Po ceo dan plače, kuka na sav glas, ne izlazi iz kuće. Isključila je telefone, nikome se ne javlja, na ulicu ne izlazi. Pre nego što je ušao u rijaliti, sin joj je zabranio bilo kakav kontakt sa The post Zolina majka: Sine, Miljana i ti ćete me u grob oterati! Otvoriću babin grob da legnem pored nje, dušu svoju da odmorim! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.