Zola ronio GORKE SUZE zbog onoga što mu je Miljana priredila, Bane ga tešio! (VIDEO)

Izvor: Svet, 13.Feb.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola ronio GORKE SUZE zbog onoga što mu je Miljana priredila, Bane ga tešio! (VIDEO)

Marija i Miljana Kulić su tokom večeri samoinicijativno napustile Bele kuću, a o tome je Veliki šef obavestio zadrugare pismom. Kulićke će zbog ovog prekršaja platiti kaznu od po 50.000 evra, što ukupno iznosi 100.000.
Ovom odlukom je ostao zatečen Miljanin verenik Lazar Čolić Zola koji nije znao ništa o planu Kulićeve te joj je poručio da je razočaran u nju.
Zola se poverio Banetu Čolaku da ga je ovo veoma povredilo, a o tome koliko mu je teško zbog ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svedoče i suze koje su se slivale niz njegovo lice.
“Ničemu se više ne radujem. Večeras mi je rođendan posle 12, boli me k*rac”, pričao je Zola jecajući.
“Šta ćeš brate, moraš da budeš jak”, tešio ga je Bane.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

svetprintscreen
The post Zola ronio GORKE SUZE zbog onoga što mu je Miljana priredila, Bane ga tešio! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.