Znate je kao DRAKČETOVU SNAJKU iz serije Moj rođak sa sela, a evo KAKO ONA DANAS IZGLEDA i čime se bavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 19:01

Znate je kao DRAKČETOVU SNAJKU iz serije Moj rođak sa sela, a evo KAKO ONA DANAS IZGLEDA i čime se bavi!

Lice koje niko ne zaboravlja!

“Moj rođak sa sela” jedna je od najpopularnijih srpskih serija te tako ponovo osvaja srca gledalaca. Nekoliko puta je reprizirana, ali i dalje privlači ogromnu pažnju.

Gledaoci najviše uživaju u Drakčetu, glavnom liku serije, kog tumači Dragan Jovanović. Međutim i ostale uloge su neprevaziđene. Među njima se istakla čuvena Dragana, koja u seriji glumi Drakčetovu snajku. Ona je osvojila gledaoce svojim izgledom, a svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila i veoma upečatljiva po svom karakteru.

Bila je oštra i jasna u svojim obraćanjima ostalima, a nije ćutala ni kada joj neko od starijih učini nepravdu. Lepa glumica se zove Suzana Lukić. Proslavila se upravo ovom ulogom. Više je bila aktivna u pozorištu nego na filmu, a takođe učestvuje u sinhronizaciji animiranih filmova.

Za vreme snimanja ove serije ona je bila veoma mlada, a danas uživa sa mužem i dvoje dece. Zadržala je svoj mladoliki izgled, ali i promenila boju kose. O njenom privatnom životu se malo zna jer je svoju sreću oduvek krila daleko od očiju javnosti.

A post shared by Suzana Lukic (@suzanicasuzana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.