Znate da je odličan glumac, ali ne znate šta se krije ispod njegove majice!

Izvor: Prva.rs, 05.Apr.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate da je odličan glumac, ali ne znate šta se krije ispod njegove majice!

Srđan pozajmljuje glas u animiranom filmu "Štrumpfovi: Skriveno selo". Vrlo je ispunjen i ponosan na svoje novo iskustvo u sinhronizaciji, a uskoro će naši mališani imati priliku da njegov glas slušaju u još jednom animiranom filmu. Reč je o "Malom šefu" u čijoj originalnoj verziji bebu sinhronizuje Alek Boldvin, a u srpskoj baš naš Timarov. 

Glumi bebu, a zapravo je jedan od najzgodnijih 40-godišnjaka!  Naime, ženska ekipa emisije "150 minuta" glumca nije pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << povodom njegovih "sinhronizovanih uloga". Jednoglasno su se složile da je vreme da Srđan Timarov pokaže svoje vitko telo. Pošto se boksom bavio 10 godina, glumac je oduvek imao predispozicije da ima mišićavo telo. I uspeo je u tome. Danas je otkrio i kako... 

Pratite nas i na Viber-u!  
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.