Žizelini trbušnjaci i Natalijina guza: tajne velikih majstora

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2011, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žizelini trbušnjaci i Natalijina guza: tajne velikih majstora

Nepunih šest nedelja nakon porođaja brazilski supermodel Žizel Bundhen (30), jedna od najlepših žena sveta na prvim stranicama svetskih časopisa ponosno je pokazala jednako sexy i atraktivnu figuru, savršene mišiće i isklesane trbušnjake.
- Verujem da se moje telo tako brzo vratilo u dobru formu zato što sam se tokom trudnoće redovno bavila jogom, ali i manje ratobornom vrstom kung-fua - zadovoljno napominje mama Žizel. Ipak, osim vežbanja ona se i zdravo hrani, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << to isključivo organskom hranom kojoj zna poreklo. Nakon trudnoće u dnevni ritam ubacila je i boks, redovnu vožnju biciklom te je krenula u teretanu. Novi moto mame koja izgleda savršeno zapravo je pitanje: “Ako niste zdravi, kako se uopšte možete brinuti za svoju porodicu”.
Lepotica Darija Verbova (27) šali se na vlastiti račun: “S ovakvim mišićima zapravo ne bih ni smela biti model, a kamoli supermodel”. Mentalno i fizički sveža, nedavno se na Menhetn vratila sa sedmonedeljnog surfovanja u Australiji i sve zadivila svojim savršenim nogama. Divlja Darija naučila je jedriti s osam, na ragbijskom terenu okušala se s deset, a na školskom igralištu redovno je pobeđivala dečake u košarci.
Brazilski model Rakel Cimerman (27) zbog posla teško održava svakodnevnu rutinu vežbanja, no u svakom gradu koji poseti na karti pronađe najbliži park, obuje patike i otrči svoju rutu.
Ruski supermodel Natalija Vodjanova (29) majka je troje dece, a devojačku figuru donedavno je održavala trčanjem. Dok se prošle godine pripremala za pariski maraton, povrediila je zglobove, pa je trčanje zamenila posebnom vrstom joge. Neobičnim i zahtevnim pozama koje praktikuje dodatno je učvrstila guzu.
Manekenki iz Portorika Džoan Smals (22) u 14. godini dijagnostifikovali su skoliozu, odnosno nepravilan rast kičme. Nije se predavala, a bol je svladala boksom, kojim je ojačala leđne mišiće. Danas joj je držanje besprekorno, a kako bi sačuvala anđeosko lice, boks je zamenila vežbama snage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slične, interesantne teme: Kejt Mos za brazilski Vogue Rijana pozirala bez gaćica na gala večeri Veliki Brat: Vladimir želi da ubije Antoniju, u stilu crnogorskog čojstva i junaštva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.