Zerina pričala o Mišelu, pa ga PONIZILA: On je jedini koji sedi sa svojim FANOM, koji je VEĆA ZVEZDA OD NJEGA samog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:11

Zerina pričala o Mišelu, pa ga PONIZILA: "On je jedini koji sedi sa svojim FANOM, koji je VEĆA ZVEZDA OD NJEGA samog!

Žestoko za vreme nominacija!

U Beloj kući se večeras održavaju "Nominacije", a zadrugari ove nedelje biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Burmazović.

- Krećem od Mišela, slažem se sa svima da je on bio dosta tvrdoglav i bio je u situaciji sa svima da se zavadi, kada mu neko nešto kaže za Miljanu i uvek je odgovarao žusto, ali si posle sve prihvatio. Mi imamo odličan odnos, i ti se jesi aktivirao i postao si zabavan, i kada podbadaš nekoga ja to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve shvatam kao šalu i ja te kapiram. Zameram ti samo kad te neka trema kada se tiče nekog drugog, a tebe ne zanima ti ne saslušaš lepo i kada deliš savete daješ odlične savete. Što se tiče Dragane, nemam šta puno da kažem jer nismo puno pričali, ali nemam šta loše da kažem za tebe i divim ti se jer si se brzo uklopila na svim mogućim stranama, i smatram da jesi za ovaj rijaliti i da možeš da pokažeš neke sposobnosti. Ja nominujem Mišela - rekao je Cvele.

- Sa Draganom ću biti kratka, vidim da se uklopila i jako je dobra i nemam nešto posebno da kažem i mislim da je iskrena u komunikaciji i drago mi je! Što se tiče Mišela, ući u rijaliti i u klinč sa Miljanom to je hrabro srce, i ja sam čula da je on bio spreman i bio je jako hrabar. On me je jedino razočarao kada je psovao njenu majku, i ako je imitirao Miljanu ja to ne smatram ništa loše i on ima super talenat da imitira sve zadrugare, ali ako je imitirao Mariju to mi se ne sviđa i nadam se da će biti spremni da spuste loptu i oboje imaju taj humor. Ja nominujem Draganu - rekla je Nadica.

- Što se tiče Dragane, nismo imali prilike da je upoznamo, ali smo čuli da je veliki borac i ta neka njena životna priča ne znam kakva je, i ne ulazim u to, ali mi se dopada jer je vredna i stalno se vrti po kući i komunikativna je! Mislim da Mišel nije razlog njenog boravka ovde, da tu ime nešto drugo! Što se tiče Mišela, on je neko ko je imao jako dobar i tvrd start ovde i neko ko važi za osobu sa stavom, i on je jedini koji sedi sa svojim fanom, mislim na Miljanu i da je veća zvezda od njega i ne mogu da zamilsim kako se oseća. On je tu našao neki balans, i uspeo je da se ne izblamira i beži od skandala i ja to pozdravljam. Milsim da nije loš, ali da nema snage da se suprotstavi nekim ljudima i to je moje lično zapažanje! Ja nominujem Mišela - rekla je Zerina.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.