Ženske čarolije: Ivana Peters i Lena Bogdanović ne štede na odabiru nakita!

Izvor: Svet, 16.Apr.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženske čarolije: Ivana Peters i Lena Bogdanović ne štede na odabiru nakita!

Iako su skromne kada je nošenje nakita u pitanju, glumica Lena Bogdanović i pevačica Ivana Peters su provele sate isprobavajući impozantan nakit sa poludragim kamenjem, kako bi odabrale komade koji im se najviše dopadaju.



“U slobodno vreme volim da negujem svoju kožu, ali i da idem u kupovinu krpica, kao i svaka druga žena. Pratim modne trendove i volim da idem u shoping. Odabrala sam za sebe minđuše i prsten koji ću moći da nosim u seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << „Istine i laži“, ali i u predstavama koje igram. Sigurna da sam napravila pravi izbor”, ističe Lena, dok pevačica Ivana Peters, tvrdi da ne nosi nakit često, ali da je za sebe odabrala sat koji će joj koristiti u svakoj prilici.


“Ne nabacujem gomilu nakita na sebe. Uglavnom su to diskretni aksesoari. Našla sam super sat, koji će mi se uklopiti uz svaki stajling. Iako nisam neko ko previše vremena provodi u shopingu, ovaj nakit sam probala satima, jer ne mogu da se odlučim šta mi se više dopada. Možda i ne uštedim danas, pa se odlučim za više od jednog komada nakita Oxette”, kroz smeh ističe Ivana.
Svetpromo
The post Ženske čarolije: Ivana Peters i Lena Bogdanović ne štede na odabiru nakita! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.