Ženim se sledeće godine! Sloba Radanović OTKRIO sve o NOVOJ DEVOJCI, ima velike planove! ZALJUBIO SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ženim se sledeće godine!" Sloba Radanović OTKRIO sve o NOVOJ DEVOJCI, ima velike planove! ZALJUBIO SE!

Cveta od ljubavi!

Sloba Radanović je konačno potvrdio da je u vezi sa sa Jelenom Đuričanin, za koju ga je već dugo vezao prijateljski odnos.

- Jelena i ja smo bili bliski prijatelji, a onda je naš odnos postao intiman. Mi smo dokaz da prijateljstvo može da preraste u ljubav. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo. Moguće već u toku sledeće godine. Bitno je da posle razvoda sa Kijom i dalje verujem u instituciju braka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kaže Sloba, a Jelena dodaje da ga bezuslovno voli.

- Jel treba da priložim dokumentaciju da sam se razvela!? Neprijatno mi je da pričam o nama, ali mogu da vam kažem da Sloba ima mnogo kvaliteta i da je poseban - kaže ona, a Sloba dodaje da mu je ona bila velika podrška kada je pre dva meseca imao problem sa Kijom.

- Jelena mi se našla kada sam imao frku sa Kijom. Ona je uz mene u svim lepim i teškim životnim situacijama. Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu - kaže Sloba i dodaje da je on upoznao njenu, a ona njegovu porodicu.

Jelena će Novu godinu dočekati zajedno sa Slobom, na njegovom nastupu koji će održati zajedno sa Cecom Ražnatović, a posle toga planiraju odmor, ukoliko Sloba bude uspe sve da isplanira zbog obaveza.

Sloba i Jelena nisu odlučili gde će živeti, ali uveliko pomaže devojci da renovira stan.

- Još ne živimo zajedno. Jelena renovira svoj stan, pa sam išao sa njom da izabere tapete. Naravno da sam ja to platio - rekao je Radanović sa osmehom.

U PIDŽAMI I BEZ TRUNKE ŠMINKE - Veljko usnimio TRUDNU Bogdanu kako radi OVO! Čim je videla kameru... (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBA RADANOVIĆ PORUČIO DA SE ŽENI, KIJA KOCKAR OVAKO ODGOVARA!

Izvor: Scandal.rs, 20.Dec.2019

  Sloba Radanović je podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je u toku današnjeg dana izjavio da u planu ima ženidbu u toku naredne godine. – Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo. Moguće već u toku sledeće godine – izjavio je pevač za Informer,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.