Žene u Srbiji su ludele za njim, a njega je samo slava spasila od afere sa kokainom: Ovako izgleda danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene u Srbiji su ludele za njim, a njega je samo slava spasila od afere sa kokainom: Ovako izgleda danas

Ostaćete bez daha!

Karijera najplaćenijeg turskog glumca Kenana Imirzalioglua bila je 2013. ozbiljno poljuljana zbog optužbi da je kupovao drogu. Taj skandal je uzdrmao javnost u Turskoj, ali i sve gledaoce turskih sapunica u kojima je igrao Kenan. Nakon što su optužbe odbačene on se vratio glumi, a prošle godine i oženio, koleginicom Sinem Kobal.

Kenan je 2013. uhapšen u Istanbulu (hapšenja su sprovedene i u Ankari, Bodrumu i Kušadasiju), u okviru policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akcije suzbijanja prodaje droge javnim ličnostima u Turskoj, a toj akciji prehodila je osmomesečna istraga.

Dok je istraga trajala, policija je prisluškivala telefone dilera droge i njihove razgovore sa poznatim ličnostima. Saznalo se da su se kokain, marihuana i ostale vrste narkotika, kao i pojedine vrste lekova prodavali za lične potrebe, ali i za žurke truskih zvezda. Na kraju se došlo do spiska od 30 javnih ličnosti.

Објава коју дели Kenan Imirzalioğlu (@official_kenanimirzalioglu) дана 26. Јун 2017. у 4:44 PDT

Turski glumac je na saslušanju priznao da je drogu koristio "samo nekoliko puta" u poslednje dve godine, da nije učestvovao u kupovini zabranjenih supstanci, nego da je samo u pitanju bio veliki nesporazum.

- Od Eraja, jednog od dilera, kupovao sam kajsije, orahe, kikiriki, pistaće i slične grickalice. Uglavnom smo se čuli telefonom, a u automobilu još imam dve takve vrećice s kikirikijem - izjavio je Kenan, a preneo je turski portal "Aksam.com.tr".

Објава коју дели Sinem & Kenan İmirzalıoğlu (@sinem.kobalfans) дана 2. Јул 2018. у 7:53 PDT

Optužbe protiv Imirzalioglua su odbačene, ali je njegova reputacije bila narušena. Kenan je pre tog skandala bio na vrhuncu popularnosti. Igrao u nekoliko zapaženih turskih serija, "Deli Yürek", "Alacakaranlık", "Acı Hayat" i "Ezel" koja je bila omiljena publici u Srbiji.

U jeku afere prikazivala se sapunica "Karadayi" koja je obarala rekorde gledanosti i u kojoj je on igrao pored lepe Berguzar Korel (popularne Šeherezade iz serije "Hiljadu i jedna noći").

Uprkos velikoj medijskoj buri snimanje ove serije je nastavljeno, emitovanje je trajalo do 2015. godine, ali to nije palo nimalo lako popularnom Ezelu, koji je čak bio na korak od toga da zbog tempa snimanja odustane od uloge.

Film i serija kao njegov povratak

Odlučio je na kraju da ne odustaje od glume, pa je prošle godine prihvatio ulogu u kriminalističkom filmu "Cingöz Recai" u kojem mu je partnerka Merjem Uzerli, čuvena Hurem iz "Sulejmana veličanstvenog".

Film je premijerno prikazan u Nemačkoj, a potom i u Turkoj i Holandiji.

Dosta se očekuje i od njegove uloge Mehmeda II Osvajača u istoimenoj seriji koja će se emitovati od naredne godine.

Објава коју дели Sinem Kobal (@sinemkobal) дана 19. Авг 2018. у 12:51 PDT

Ženidba sa glumicom

Jedna od najvažnijih događaja u njegovom životu desio se 2016. kada se venčao sa glumicom Sinem Kobal, godinu dana nakon veridbe.

Atraktivna Sinem koja je igrala u serijama "Dadi" i "Selena" 13 godina je mlađa od Kenana. Može se često videti u modnim turskim magazinama, a veoma je popularna na Instagramu gde je prati 4.1 milion ljudi.

Uloge donose veliko bogatstvo

Kenan kog je pre nekoliko godina turski "GQ" proglasio najuticajnijim muškarcem u svojoj zemlji i Sinem nalase se na listama najlepših poznatih parovima u Turskoj, a postali su i najbogatiji tandem među turskim glumačko-bračnim parovima. On će za ulogu u seriji "Mehmed II Osvajač" po epizodi dobijati 30.000 evra, dok njena nedeljna plata za rolu u novoj sapunici "Yüz Yüze" iznosi 6.500 evra.

Објава коју дели Sinem Kobal (@sinemkobal) дана 14. Авг 2018. у 12:23 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.