Žena se predstavljala kao moja tetka, UZIMALA JE PARE od fanova! Taru sačekao PAKAO nakon Zadruge 3

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:27

"Žena se predstavljala kao moja tetka, UZIMALA JE PARE od fanova!" Taru sačekao PAKAO nakon Zadruge 3

Ovo niko nije znao!

Tara Simov neobavezno je ćaskala sa Anjom Todorović i Jovanom Cvijetićem Cveletom u spavaćoj sobi i tom prilikom im je otkrila da je imala problema nakon završetka treće sezone "Zadruge".

Komentarisala je kako je njena porodica pisala komentare po društvenim mrežama i da su buktali ratovi sa fanovima rijalitija. Jedna žena se predstavljala kao njena tetka i uzimala je novac od fanova.

- Neka žena se predstavila kao moja tetka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzimala pare od fanova. Ovde mi je najviše poklona stizalo od grupe "Mafijašica", na kraju kada sam izašla i videla šta pišu jedni između drugih... Matore babe se ložile i ta žena sa njima u toj grupi. Krenula sam da se kočim kada sam izašla... Izlazim u studio, osoba mi govori "Ljuban te se odrekao, niko te ne voli". Ja kao šta, odakle odjednom te stvari. Nego su te bolesnice punile glavu ljudima - govorila je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.