Žena koja piše knjigu o Luni Đogani OPLELA po Kiji Kockar! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koja piše knjigu o Luni Đogani OPLELA po Kiji Kockar! (FOTO)

Ima osećaj za marketing.

Iako se još uvek nije našla na policama knjižara, zbog čega mnogi na društvenim mrežama kuju teorije zavere da sporno štivo uopšte i postoji, knjiga o životu Lune Đogani izazvala je brojne kontroverze.

S*KS SA SLOBOM?! Ana Korać PROGOVORILA o odnosu sa Radanovićem, a EVO kada je imala poslednji PUT!

Izvesna Emina Smajić, autorka romana "Igra sudbine", je još na samom početku svoje medijske kampanje istakla da ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše nema nikakve veze sa bilo kim iz rijalitija, ali je njena poslednja objava na društvenim mrežama i više nego jasno bila usmerena na Kiju Kockar.

- Knjiga je kod lektora na ispravci. Nakon toga dolazimo u završnu fazu procesa a to je štampanje. Radimo mesecima, postoji jedan proces da bi se postigao taj profesionalni nivo - napisala je ona na društvenim mrežama, a potom sve zaključila aludiranjem na vlasnicu autobiografije "Moj potpis" koja je bila apsolutni hit na ovogodišnjem Sajmu knjiga.

- Polako, ne žurimo na Sajam.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.