Zbog priče o JAVNOJ MUŽEVOJ PREVARI supruga Nenada Ša smršala 5 kg, a evo šta je priznala

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2019, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog priče o JAVNOJ MUŽEVOJ PREVARI supruga Nenada Ša smršala 5 kg, a evo šta je priznala

Stresan period!

Večeras su u studiju u Šimanovcima gosti voditeljke Dušice Jakovljević, supruga nominovanog zadrugara za izbacivanje Nenada Aleksića Ša, Ivana i brat Marka Markovića, Mićko.

Voditeljka je upitala Ivanu kako joj sada deluje odnos njenog supruga i Dragane Mitar, zbog koje je morala da poseti Belu kuću i ukaže mu na greške koje pravi.

- Sada se trenutno ništa ne dešava. Čini mi se da se i unutra situacija stišala i da će sve biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blaže i blaže. Ja sam se sve vreme tresla u Rajskom vrtu. Za svih ovih pet godina ja nisam videla da on plače - rekla je Ivana i dodala:

- Ja se držim toga da je to neka igra. Ja mislim da on ne može da komunicira sa dotičnom devojkom, isto tako mislim da i ona ne može da ne komunicira sa njim. Volela bih da se to svede na minimum minimuma i da se na to stavi tačka. Ja njemu verujem i mislim da je to neka vrsta igre - ispričala je Nenadova supruga.

Ivana je istakla da bez obzira na sve što se desilo između repera i Dragane, ona veruje svom suprugu, ali  da je  zbog stresa oslabila sa živcima i smršala 5 kilograma.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Srpskoj glumici se OCRTAVALE BRADAVICE ispod haljine - kad su je pitali za donji veš, odmah se ZBUNILA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.