Zbog ove fotografije fanovi su pomislili da je Tanja Savić treći put trudna

Izvor: Svet, 13.Nov.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove fotografije fanovi su pomislili da je Tanja Savić treći put trudna

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević u braku dobili su dva dečaka pa su joj fanovi, ugledavši fotografiju na kojoj u beloj haljini drži ruku preko stomaka, poželeli da njihovu porodicu ovoga puta ulepša i jedna devojčica. Međutim, pevačica je brzo reagovala i demantovala navode o trećoj trudnoći, objašnjavajući da se tako “samo nameštala za selfi fotografiju”.
 







View this post on Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<














 
Selfi 🤩
A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Nov 2, 2018 at 4:28am PDT


“Ne, nisam trudna”, kratko je izjavila za “Ekskluzivno”, ne skidajući osmeh sa lica, jer ju je čitava ova situacija i te kako iznenadila.
Kako ističe, u procesu je dovođenja linije do savršenstva.
“Ja sam smršala u međuvremenu 4 kilograma. Imala sam 8 kilograma viška kad sam došla u Srbiju, imam još 4 da skinem”, zaključila je Tanja.
SvetSvet
The post Zbog ove fotografije fanovi su pomislili da je Tanja Savić treći put trudna appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ova situacija ju je iznenadila: Tanja Savić progovorila o TREĆOJ TRUDNOĆI

Izvor: Story, 13.Nov.2018

Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević u braku dobili su dva dečaka pa su joj fanovi, ugledavši fotografiju na kojoj u beloj haljini drži ruku preko stomaka, poželeli da njihovu porodicu ovoga puta ulepša i jedna devojčica. Međutim, pevačica je brzo reagovala i demantovala navode o trećoj...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.