Žalila se doktoru na bolove u stomaku, a onda je usledio šok (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Nov.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalila se doktoru na bolove u stomaku, a onda je usledio šok (video)

Džudi Braun (47) iz američke savezne države Masačusets već je 22 godine u braku sa suprugom Džejsonom. Živeli su skladan život, ali nisu imali dece, a Džudi je, zbog svojih godina, već prestala da razmišlja o mogućnosti da rodi dete.

Pre nekoliko dana osetila je snažne bolove u stomaku pa je otišla u bolnicu u gradu Beverliju. Iako joj je telo prethodnih meseci prolazilo kroz određene promene, ona im nije pridavala veći značaj. Bila je uverena da je za višak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kilograma kriva genetika i da se “pretvara u svoju majku”, koja je isto počela da se goji u tim godinama, a za bolove je bila uverena da su posledica kamena u bubregu.

A onda se dogodilo veliko iznenađenje. Lekari su shvatili da su bolovi u trbuhu zapravo trudovi. Džudi ni na kraj pameti nije bilo da je trudna, a samo sat vremena nakon što su joj lekari to otkrili, na svet je došla njena potpuno zdrava ćerkica Kerolin Rouz.

“Stvarno sam se uplašila na putu za bolnicu, mislila sam da je nešto gadno u pitanju. Ali kada su mi rekli da sam trudna i da ću uskoro roditi, odahnula sam. Nakon 22 godine braka, stvarno mi nije palo na pamet da sam trudna”, izjavila je novopečena majka za ABC News.

Ona i Džejson su se, nakon što su ih lekari pustili kući, našli u problemu jer je beba je zaista došla potpuno  neočekivano. Morali su na brzinu da pozajme sedište za auto i kolevku kako bi mogli da napuste bolnicu.

Ginekolog Kimberli Gecsi iz bolnice u Klivlandu kaže da postoje slučajevi kada žene nisu svesne svoje trudnoće sve dok ne dođe trenutak porođaja.

“Ponekad naprosto ne znaju ili same sebi govore da to nije to i u to čvrsto veruju”, kaže ova doktorka i napominje da bi žene, ako žele da izbegnu trudnoću u kasnim 40-im, trebalo da koriste kontracepciju.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.