Zadrugari u šoku! Torta otkrio detalje o svom odnosu sa Draganom

Izvor: Svet, 02.Dec.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugari u šoku! Torta otkrio detalje o svom odnosu sa Draganom

Edis Fetić, čuveni Gospodin Torta, i te kako je zakuvao čorbu svojim ulaskom u “Zadrugu 3”. Kako je, pre svega, svoj odnos sa Draganom Mitar okarakterisao kao prijateljski, njegova hladnoća nju je rasplakala pred Lepim Mićom.
On je, zato, seo da porazgovara sa Tortom, ne bi li stekao jasniju sliku njegovog pojavljivanja u rijalitiju.
“Ne razumem njenu kompletnu poentu ulaska u rijaliti. Je li ona ušla ovde da traži ljubav svog života? Ako jeste, ja ću da je podržim u tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Verovatno će joj pustiti snimke kako sve to izgleda napolju. Momak je okej, neka ga uzme za ruku, šta to ima veze sa mnom. Neka sama odlučuje. Rekao sam joj ja da ne bi trebalo da izađe slika kako menja momke. Izgleda dok on nju ne pojede, kao ona stara priča o vuku, ona se neće opametiti. Šta treba, da neko stalno ide za njom i govori joj šta da radi? U studiju su mi pustili njihov snimak i da prokomentarišem. Šta imam ja da im se mešam. Nevezano za nju, neko je debil i ostaće debil”, istakao je on.

 
SvetPrintscreen
The post Zadrugari u šoku! Torta otkrio detalje o svom odnosu sa Draganom appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.