Zadrugari stali uz Brendona, Orozović u NEVERICI! Radonjić OBJASNIO ON JE MOJ PRODUKT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 19:15

Zadrugari stali uz Brendona, Orozović u NEVERICI! Radonjić OBJASNIO "ON JE MOJ PRODUKT!" (VIDEO)

Opšti haos.

Veliki šef je organizovao još jedno suđenje u Beloj kući. Naime, Anabela Atijas je tužila Branislava Radonića Brendona jer ne ostavlja Nikolu Orozovića na miru. Nakon što su tužitelj i tuženi izneli svoje stavove, članovi porote, odnosno zadrugari počeli su da iznose svoje stavove.

- Razumem zašto Anabela ovo tako razume, ja ne vidim da ima elemenata nasilja. To niko ne bi tolerisao ovde. Da postoje ti elemanti, bilo bi pritiska javnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maltretiranje ja ovde ne vidim. Ti to tako vidiš jer si doživela to napolju, vidiš svaku situaciju stašnije jer nosiš stresove. On je član udruženja najinteligentnijih ljudi, takvi ljudi bi morali da poseduju sposobnost snalaženja u novim situacijama. On se očigledno poprilično dobro snalazi u ovoj priči, zato meni to nije maltretiranje. On je imao mogućnost da se ne vrati ovde kad ga je Brendon zvao. Kada se već vratio, bio je svestan situacije. Kad god se desi da Brendon dva dana nema komunikaciju sa njim, Orozović ga isprovocira na neki način. Da, Brendon ume da pretera, ali ja ga tad zaustavim. Ja sam rekao da je ponekad preterivao, zato ću ostati uzdražan. Ali nije samo Brendon kriv, Orozović je u plusu, on vrti ovu priču, ide mu na ruku - pričao je Đedović.

- Ne možemo ovo da karakterišemo kao nasilje, ovo je maltretiranje - navela je Tara.

- Meni je ova tema interesantna jer sam ja inicijator cele ove priče. Ne mislim da je preozbiljna situacija kao što je predstavljena. Brendon je zapazio Orozovića i pre ulaska, hteo je da se druže. Brendon je zavoleo Nikolu kao rijaliti druga, ali budući da Nikola ne želi zbog tog spajanja. Brendona to iritira. Ja znam da Brendon nema lošu nameru, čak je i honorare hteo da mu vrati - rekla je Maja.

- Ja sam mogao da sedim kao saksija ovde da se zalivam, kao prošle godine, a ja sam našao sebi zanimaciju - naveo je Brendon.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.