Za DVA SATA u Zadrugu stižu ONI, ali tu nije kraj IZNENAĐENJIMA - zadrugari će zanemeti kada čuju za OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za DVA SATA u Zadrugu stižu ONI, ali tu nije kraj IZNENAĐENJIMA - zadrugari će zanemeti kada čuju za OVO

Ovo će biti luda noć!

Svakog utorka održava se žurka u "Zadruzi", gde gostuju najveća muzička imena sa naše javne scene koja se izvođenjem svojih, ali i tuđih hitova, uvek postaraju da zabave zadrugare i prirede noć za pamćenje.

Budući da je utorak jedan od najradosnijih dana u rijalitiju, Dorotea Jovanović i Maja Marinković došle su na zanimljivu ideju koju će sprovesti upravo noćas na žurki.

Naime, njih dve planiraju da ubace sredstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za potenciju petorici momaka u piće, a za to su zatražile dozvolu produkcije.

- Smemo li to da uradimo? - upitala je Maja.

- Ako smemo pomerite kameru gore-dole, ako ne onda levo-desno - rekla je Dorotea.

Kamera se podigla samo jednom na gore a njih dve su ostale bez jasnog odgovora. Ako se budu odlučile na taj korak njihove "žrtve" su : Branislav Radonić Brendon, Savo Perović, Aleksa Savić, Adam Đogani i Marko Miljković.

Podsećanja radi, Mia Borisavljević i njen momak će večeras biti gosti na žurci, te je više nego sigurno da će biti dobra zabava.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.