Za 3 sata ONI dolaze u Zadrugu, ali SAMO NA KRATKO - Da li će ih Luna VIDETI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 3 sata ONI dolaze u Zadrugu, ali SAMO NA KRATKO - Da li će ih Luna VIDETI?

Sigurno bi se rasplakala.

Kao i svakog četvrtka i večeras će u studiju "Zadruge" u Šimanovcima gostovati članovi porodice zadrugara koji će pričati o učešću svojih najbližih u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Smotala je 30 GODINA STARIJEG KOLEGU, a sad pravi DAR MAR golišavim izdanjima: Kad se okrenula, pokazala je ŠOKANTNO BEZOBRAZAN prizor!

POJAVILA SE BEZ GAĆICA! Kija u MEGA S*KSI izdanju - crna providna čipka, muškarci ZABALAVILI! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Ovoga puta o svom sinu Banetu i njegovom odnosu sa devojkom Zerinom Hećo pričaće di-džejeva majka Jasmina Čolak. Osim nje, tu će biti i podrška Lune i Adama Đoganija, Gagi Đogani i njegova sestra Nađa, koja će prvi put izneti svoj stav o dešavanjima.

"Skratio mi život, odneo pare i živce..." KARLEUŠA PRED SD KAMERAMA progovorila o najvećem stresu!

Pogledajte rezultate

Sa njima će o svemu diskutovati i Nenad Đuričić, brat Mikija Đuričića, koji u poslednjih nekoliko dana ima veoma složen odnos sa Rebekom Popović.

PRIJA I FILIP SU SE USELILI U NOVI STAN: A sada su njihove NAJBLIŽE KOMŠIJE otkrile kako se PONAŠAJU U BRAKU!

Ova skoro potpuno poznata ekipa sigurno će otvoriti mnoge teme koje zanimaju javnost u regionu, pa zbog toga nemojte da propustite večerašnju emisiju "Porodice zadrugara" posle koje sledi gledanje snimaka koje će učesnici komentarisati, a koje uvek bude žestoko jer izazove brojne probleme.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.