ZVONE ZVONA NA VRAČARU: Venčanje Karića nadmašuje kraljevsku svadbu! Pogledajte detalje iz crkve

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVONE ZVONA NA VRAČARU: Venčanje Karića nadmašuje kraljevsku svadbu! Pogledajte detalje iz crkve

Spektakl!

U čast praznika Velike Gospojine, a pre svega u čast porodičnih vrednosti i očuvanju tradicije, posle deset godina čekanja, Milanka i Bogoljub Karić organizovali su raskošno slavlje i do sada neviđeno venčanje svoje četvoro dece.

ŽIVOJINOVIĆI SE PROVODE NA DALEKOJ DESTINACIJI! Brena TRUDNU Priju ODVELA na Jamajku! (FOTO)

Pravoslavno venčanje Nebojše Karića i Ksenije Luhnove, Nadežde Karić i Dejana Lazarevića, Jelene Karić i Gorana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazarevića, kao i Danice Karić i Nikole Stojilkovića održava se danas u Kripti Hrama Svetog Save u 16 časova u pratnji crkvenog hora.

KRIJE GA VEĆ 5 GODINA: Nema ga na slikama, ali sada su PROCURILE FOTKE Anastasijinog DEČKA! Opaa!

Porodica Milanke i Bogoljuba Karića s velikim ponosom dočekaće više od čak 800 zvanica na svom slavlju.

Објава коју дели Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) дана 25. Авг 2018. у 5:57 PDT

Slavlje povodom crkvenog sklapanja ova četiri braka organizovano je na najvišem mogućem nivou, na nivou najuglednijih svetskih kraljevskih dinastija. Uz obilje hrane i gurmanskih specijaliteta, fantastične rasvete i dekoracije gosti će uživati u muzici čak nekoliko naših najvećih estradnih imena.

Gosti su polako počeli da pristižu, a za koji trenutak očekuje se da svadbena ceremonija počne! Među prvima, došli su legenda Crvene Zvezde Dule Savić, a sa njim i njegova snaja glumica Mirka Vasiljević!

Mirka Vasiljević pokupila je sve poglede na svadbi o kojoj priča cela Srbija!

Ubrzo su se pojavili i mladenci i crkvena ceremonija je počela, a ceo ovaj događaj zaista podseća na kraljevsko venčanje!

Pogledajte kako izgleda svadbena ceremonija u crkvi!

A evo i mladenaca!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.