ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Evo šta će BITI sa Mc Damirom nakon što je POBEGAO iz Zadruge! GRUBO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Evo šta će BITI sa Mc Damirom nakon što je POBEGAO iz Zadruge! GRUBO!

Svojevoljno napustio rijaliti i prekršio najvažnije pravilo.

MC Damiro u toku današnjeg dana napustio je "Zadrugu 2". Reper je svojevoljno izašao alternativnim putem i uprkos upornim pokušajima cimera da ga odgovore od ove ideje, ostao istrajan u svojoj nameri. Budući da ovakav vid napuštanja "Zadruge" predstavlja grubo kršenje ugovora koji je pre ulaska u najgledaniji hiper-rijaliti potpisao, Damiro je dužan da na ime odštete Televiziji Pink isplati novčanu kaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u iznosu od 50.000 evra.

ODLAZI: Luna u garderoberu, STVARI SPAKOVANE, odlučeno - NAPUŠTA i ne vraća se!

NE ZNAM KAKO ĆU... Uf! Brena zbog Prijine bebe PLAKALA pred kamerom - ove reči će vam ISTOPITI SRCE!

Damiro je učestovao i u prvoj sezoni ovog šou programa, ali je, takođe, i tada grubo prekršio pravila i pobegao samo posle nekoliko sati provedenih na luksuznom imanju. Veliki šef mu je pružio drugu šansu u novoj sezoni hiper-rijalitija, a priliku koja mu se ukazala Damiro je ponovo prokockao.

PRVI PUT U ZADRUZI: MC Damiro POBEGAO, oglasila se produkcija i ŠOKIRALA sve OVIM saopštenjem!

Podsetimo, Damiro je tokom prethodnih dana u više navrata izrazio želju da završi učešće u rijalitiju u koji je toliko želeo da uđe. Pravdao se time da mu je nedostajala porodica, dok su njegovi cimeri ipak bili saglasni u tome da se alkohol negativno odražavao na njega, te da se, prema njihovom mišljenju, Damiro jednom pokazao kao labilna, nestabilna osoba.

A post shared by 🦍 (@mc_damiro) on Aug 10, 2016 at 12:23pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.