ZVALA SAM GRANIČNU POLICIJU! Iva Grgurić za SD progovorila o HONORARU,a onda pomenula PRODUKCIJU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 16:26

"ZVALA SAM GRANIČNU POLICIJU!" Iva Grgurić za SD progovorila o HONORARU,a onda pomenula PRODUKCIJU...

Pričala nam je i o Marinkovim prstenu, ovo je prava istina...

Pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić se oglasila za naš portal Srbija Danas, te otkrila pravu istinu o famoznom prstenu, koji nosi od Marinka Zovka, bivšeg verenika, dok je sa Filipom Đukićem, kao i o nagradi od 50.000 evra, za koju se spekulisalo da je Grgurićeva kažnjena te ostala bez honorara i nagrade.

- Neću da komentarišem više Marinka. Prsten je iz perioda kada smo mi bili skupa. Ajde, reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćemo ovako, ja sam prsten izabrala - rekla je Grgurićeva za Srbija Danas, pa otkrila zašto nema fotografija sa dečkom Filipom na svom Instagramu, dok su slike sa Marinkom i dalje na profilu:

- Postaviću sigurno neku sliku sa Filipom, samo dok vidimo na čemu smo on i ja. Što se tiče Marinka, obrisala sam slike sa njim, možda su ostale neke, ali to je uspomena, ništa specijalno. Smatram da je moj Instagram samo moj, kao što je Filipov njegov - rekla je pobednica, pa se osvrnula na nagradu:

- Treba da se čujem i vidim sa nadležnima. Koliko ja znam, pobednici gube honorar i dobijaju nagradu, to ja ne znam, to sam čula, znaću sve šta i kako kada budem razgovarala sa njima. - rela je Grgurićeva za Srbija Danas, pa odala kada se vraća u Zagreb:

- Zvala sam graničnu policiju. Kažu da uredno mogu da se vratim u Hrvatsku. Filip će malo više dolaziti kod mene, nego ja kod njega. Dolaziću u Beograd kada budem imala snimanja i emisije. Sada planiram da se posvetim poslu, Instagramu, planiram da tvorim Jutjub kanal, pa da putujemo, takođe Instagram, posvetiću se tome, pevačka karijera... - zaključuje pobednica za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.