ŽUTE PATIKE I ZELENA MAŠNA NA GLAVI: Draganu Mirković u OVOM izdanju još NISTE videli - NE liči na sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽUTE PATIKE I ZELENA MAŠNA NA GLAVI: Draganu Mirković u OVOM izdanju još NISTE videli - NE liči na sebe

Evo kako pevačica izgleda.

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, a tokom 35 godina karijere neprekidno je pomerala muzičke granice.

Njena karijera je počela tako što je pevala na jednoj svadbi gde ju je čuo istaknuti pokojni kompozitor Novica Urošević koji je u Dragani video veliki talenat. Prvi album izdala je 1984. godine i on je prodat u 160.000 primeraka, a sa svakim svojim novim albumom, Dragana je menjala i svoj izgled.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dragana je 1986. godine postala član "Južnog vetra", rame uz rame sa Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem i Sinanom Sakićem.

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada je Dragana nastupala sa "Južnim vetrom". U žutim pantalonama i patikama, zelenom mantilu i trakom na glavi, Dragana kao još uvek devojčurak, pevala je pesmu "Sreća mi je okrenula leđa", a publika je bila prosto oduševljena njome.

Објава коју дели Najbolja Muzika (@narodna_muzikasrb) дана 26. Сеп 2019. у 1:38 PDT

Još tada je bilo poznato da će Dragana postići veliki uspeh i postati jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih pevača na našim prostorima.

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.