ZOVI POLICIJU, NE MOGU DA VERUJEM! Ana Korać UHVAĆENA, pogledajte UZNEMIRUJUĆE snimke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOVI POLICIJU, NE MOGU DA VERUJEM! Ana Korać UHVAĆENA, pogledajte UZNEMIRUJUĆE snimke! (VIDEO)

Sa lica mesta.

O bivšim momcima i burnoj prošlosti Ane Korać spekuliše se već nedeljama unazad, a njen bivši dečko Filip Mijatov odlučio je da je raskrinka i dokaže da je sve što je starleta tvrdila u rijalitiju - laž.

FINALE JE SAMO PARAVAN ZA OVO?! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se već zna?!

Tokom sinoćnje emisije pitanja gledalaca Ana je govorila, između ostalog i o Filipovom autu za koji je on tvrdio da je zapaljen upravo kada ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona vozila sa drugaricom Sorajom Vučelić.

Ana je pokušala da se opravda, a taj snimak je i Mijatov objavio na svom Instagram storiju, međutim onda su usledili snimci sa lica mesta kada je auto zapaljen, na kojem se jasno čuje glas Ane Korać koja panično priča sa Sorajom dok vatrogasci pokušavaju da ugase plamen izazvan eksplozijom u kolima.

Poslušajte, pogledajte i procenite sami ko govori istinu...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.