ZORAN MARJANOVIĆ U ZADRUZI 2?! Evo šta će Mitrović, navodno, preduzeti! A kad čujete BROJKU... Boli glava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MARJANOVIĆ U "ZADRUZI 2"?! Evo šta će Mitrović, navodno, preduzeti! A kad čujete BROJKU... Boli glava!

Priveden upravo u rijalitiju, na početku prve sezone.

U septembru startuje druga sezona "Zadruge", a  uveliko se priča ko će učestvovati u njoj. Između ostalog, pominje se i ime Zorana Marjanovića, a kako piše "Informer", televizija "Pink" želi da on ponovo bude deo rijalitija, i da će mu navodno ponuditi veliki ugovor.

ONI ĆE POSTATI LJUBAVNICI! Sve zbog SLAVE! Milan otkrio TAJNU Slobe i Kije! On ZNA... Teško nama!

Željko Mitrović je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spreman da mu unapred isplati čak 100.000 evra za ulazak u "Zadrugu 2", prenosi ovaj dnevni list.

- Željko je rešen da Zoran Marjanović učestvuje i u "Zadruzi 2". Ne pita šta košta, naložio je da Zoran, ako je ikako moguće, mora da bude član prve postave - rekao je izvor blizak Mitroviću.

LETUJTE NA OBALAMA EGZOTIČNOG BALIJA PO CENI VEĆ OD 449€!

Ono što će možda moglo da poremeti planove Željka Mitrovića su zakonska ograničenja kojih bi eventualno Zoran Marjanović morao da se pridržava.

- Zato je vlasnik Pinka angažovao i pravni tim koji će da ispita da li postoji neki zakonski problem za Marjanovićevo učešće u rijalitiju. Ukoliko postoji, advokati će temeljno da prouče kako da se to otkloni - rekao je ovaj sagovornik.

Podsetimo, Zoran Marjanović je bio već "Zadruge 1", u kojoj je boravio 8 dana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

<

>

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.