ZOLA SE JADAO DALILI: Potresno iskrene reči o Miljani i Mariji! Da završimo za sva vremena... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA SE JADAO DALILI: Potresno iskrene reči o Miljani i Mariji! "Da završimo za sva vremena..." (VIDEO)

Dragojevići mu pružili podršku.

Raskid Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole potresao je "Zadrugu", a mladi di-džej je o svom odnosu sa bivšom progovorio sa Dejanom i Dalilom Dragojević. On je pred njima otvorio dušu i ispričao kako on gleda na svoj odnos sa Miljanom i njenom majkom, dok mu je Dalila pružala podršku.

- To je nemoć žene, ona je videla da tebe nije pogodilo njeno ponašanje, to nju najviše boli - prokomentarisala je Dragojevićka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja mogu mnogo da trpim, nju ovo boli više od svega. Da zna da ćemo da završimo za sva vremena, to bi je uništilo, a mene ubija to njeno ponašanje od sinoć, druge stvari kod nje bih ja korigovao. Drugačija je ona kad je kod mene u Bosni. Kad smo u Nišu, malo, malo pa zove mamu. I da Marija nije ovde, drugačije bi se ona ponašala - rekao je Čolić.

Zola je prokomentarisao i ponašanje Marije Kulić, za koju je tvrdio da ima jedno lice za crnim stolom, a drugo van njega.

- Ona je skroz drugačija za crnim stolom, a drugačija kada smo nasamo - rekao je Zola.

Ceo razgovor možete poslušati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.