ZOLA JE MANIPULATOR! Bojanić NIKAD ISKRENIJI - opleo po Lazaru, a onda se UMEŠALA Miljana! Usledio ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA JE MANIPULATOR! Bojanić NIKAD ISKRENIJI - opleo po Lazaru, a onda se UMEŠALA Miljana! Usledio ŠOK!

Nije ih štedeo.

Nakon haosa koji je nastao kada je Saška Karan bacila šolju pored Miloša Bojanića, pevač je nastavio da iznosi mišljenje o zadrugarima po specijalnom zadatku koji je dobio od Velikog šefa, a sledeći na njegovom tapetu bio je Lazar Čolić Zola.

- Zola je jedan mali manipulant, od kada je došao gađao je fiksno moju Miljanicu. Celu suštinu sam rekao - istakao je Bojanić, pa krenuo da analizira Miljanu Kulić:

- Miljana, preemotivna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preiskrena, menja raspoloženja. Danas je majka, danas te voli, grli, ljubi, sutra te ospe. Ali to je Miljana. Ona je stvorila takav imidž, njen nastup i govor, na nju je publika navikla. Određeni broj je to zavoleo, određeni osuđuje. Ona je majka, ona i Zola su budući roditelji. Trebalo bi da vode računa šta će narod da kaže, to ponašanje intimno - rekao je Miloš.

- Zašto da vodimo, ako je sve ovo gluma? Da li ovo radite da biste izazvali našu reakciju? - upitala ga je Miljana.

- Ne, najmanje sa vama želim konflikt. Razumemo se i to je to. Marija i ti ste potpuno iste, kao majka i ćerka, samo što ona ima ulogu majke. Ta uloga je bitna i važna i obzirna, ona odlično igra tu ulogu "dobrog policajca". Ali vi ste potpuno iste, ali je ona u ulozi majke, a u toj seriji je dobra majka. Odličan rijaliti igrač, dobre ste za rijaliti - zaključio je Bojanić.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

JA UMIREM, A TI... Andrej ostavio SRCEPARAJUĆI PORUKU na Instagramu - evo šta Anabela kaže o tome (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.