ZOLA, IZMERI GA... Miljana se uplašila zbog S*KSA posle kiretaže, ovo je tražila od DEČKA! Izjava VEKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA, IZMERI GA... Miljana se uplašila zbog S*KSA posle kiretaže, ovo je tražila od DEČKA! Izjava VEKA!

Da li se smejati, ili plakati?

Miljana Kulić je sinoć imala seksualni odnos sa Lazar Čolićem Zolom, što svakako nije preporučljivo, jer je pre samo dva dana (u petak) bila na kiretaži.

Ostale zadrugarke su se zabrinule za njeno zdravlje, pa su joj rekle da odmah obavesti produkciju kako bi joj zakazali lekarski pregled, jer postoji realna opasnost od infekcije.

Kulićeva se, bar tako izgleda, prepala kada su joj rekli da nije smela da ima seks, pa se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak uplašila da bi mogla da dobije potencijalno smrtonosnu sepsu.

Ona je sinoć u jednom momentu rekla Zoli da bi trebalo da izmeri veličinu svog polnog organa (preciznije, da to umesto njega uradi Natalija Trik FX), kako bi utvrdila da li joj, prilikom penetracije, doseže do materice.

Pretpostavljamo da je Miljana došla do zaključka bi, u tom slučaju, opasnost od infekcije bila veća.

Teško je ovo komentarisati... videćemo kako će se razviti ova situacija, a sam seksualni čin sa Zolom je ponovo pokrenuo pitanje koje se ovih dana sve više provlači na Internetu - a to je, da li je Miljana uopšte bila trudna?

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.