ZNAŠ DA JE KROZ TEBE PROŠLO SITO I REŠETO! Dalila nastavila da napada Staniju, pa nastala ŽESTOKA SVAĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2021, 00:50

"ZNAŠ DA JE KROZ TEBE PROŠLO SITO I REŠETO!" Dalila nastavila da napada Staniju, pa nastala ŽESTOKA SVAĐA

Pljušte uvrede sa svih strana.

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića:

- Ne znam šta bih dodala, ove dve osobe ne postoje za mene, ja bih ih poslala oboje, neka se češkaju tamo još malo. Ja sam sa Markom imala okršaj već prvi dan, vidite kako neko ima prebačaj, ko je tebi Stanija u životu, da bi je ti branio?! Tebi je potrebna babuskera kao Standža da bi opstao ovde. On je dokazao koliko je neiživljen, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od devojaka u karantinu tražio da ga gledaju kako onaniše. Vidite koliko Stanije potencira da je ona pobedila, samim tim je dokazala koliko su joj glasovi stručnog žirija značila, ona je procvetala kada je dobila onu lentu od svile. Bog najbolje zna ko će imati decu, ja verujem u Boga, neka oni porade na svojoj porodici, da li će se prvo ostvariti kao supruge ili prvo kao majke, pa kao supruge. Našla je duplo mlađeg dečka od sebe, zašto nije našla nekog gospodina? Jedino je Vladimir Tomović uspeo da je postavi na svoje mesto, on joj je odgovarao, ali neće Tomović da te vodi u kuću, shvati to i pomiri se sa tim - govorila je Dalila.

- Ti si isfrustrirana baba! - vikao je Marko.

- A moja porodica nije patrijarharna?! - dobacila je Stanija.

- Tebe šaljem u izolaciju, Stanija, jer mislim da bi se on ubio kad bi otišao u izolaciju, ti i jesi za to! Za mene si niko i ništa. Znaš da je kroz tebe prošlo i sito i rešeto. Za mene si velika nula, sa sve tvojim lažnim pratiocima, Standžo! - odlučila je Dalila.

Pogledajte detaljnije u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.