ZMAJ SE POSVAĐAO SA VESNOM: Ti si lažov, od mene si napravila budalu!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZMAJ SE POSVAĐAO SA VESNOM: Ti si lažov, od mene si napravila budalu!

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova se žestoko naljutio na pevačicu jer nije bilo seksa prve bračne večeri

Iako se tek oženio, Zmaj od Šipova je već uspeo da se posvađa sa svojom rijaliti suprugom Vesnom Rivas. On je Vesni skuvao jutarnju kafu, koja je bila povod za njihov razgovor u bašti.

"Dobra ti je kafa, baš je dobra. Prija mi", rekla je pevačica. Zmaj ju je neko vreme posmatrao, a onda je počeo da je vređa.

"Ti si >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žena lopov. Namagarčila si me. Od mene si napravila conju, dronju, budalu", rekao je Vesni koja se u čudu našla.

"Svi su od mene očekivali da se pokažem, a ti tako", zaključio je Zmaj. Pevačica mu je objasnila da ne može tako da se ponaša.

"Ne može, bre, kao sivonja. Malo romantike. To moraš da naučiš", rekla je Vesna.

Podsetimo, Vesna i Zmaj su se navodno venčali u vili "Parova", a Ilija je svoju ulogu preozbiljno shvatio. Njemu je pordukcija organizovala i momačko veče, na kojoj su se muškarci ludo zabavljali.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.