ZLOČIN U CIK ZORE Posle ŠOK javljanja Slobine Kije i njene mame, HAOS! Sirene zvone, upalo obezbeđenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN U CIK ZORE Posle ŠOK javljanja Slobine Kije i njene mame, HAOS! Sirene zvone, upalo obezbeđenje

Nema spavanja u Zadruzi.

Posle burne večeri kada su se u "Zadrugu" uživo uključile žena Slobe Radanovića, Kristina Kija Kockar, ali i njena majka, novi haos se odigrao u cik zore. Pred svitanje je došlo do kršenja jednog od osnovnog pravila života na imanju.

Naime, učesnicima je strogo zabranjeno da budu u prodavnici kada im to nije dozvoljeno, ali to njima očigledno i dalje nije jasno. Miki Đuričić je već nekoliko puta provalio u prodavnicu, gde je krao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << namirnice, zbog čega je kažnjavan.

Sinoć je to rešilo da učini nekoliko učesnika, kojima su se prijeli neki proizvodi, pa su skovali pakleni plan kako bi ušli u prodavnicu. Bane Čolak, Filip Đukić, Marko Kocić DNK, Saša Rudar i Marko Janjušević Janjuš pokušavali su preko tavana da uđu unutra, ali im je trebalo dugo da to učine.

Naravno, kako se sve snima, Veliki šef je znao šta pokušavaju da urade, te su se u jednom trenutku začule sirene, a obezbeđenje je uhvatilo sve i odvelo ih u sobu za rehabilitaciju. Neki od njih su se pravdali da nisu ništa učinili, ali su kamere sve zabeležile, tako da nisu mogli da se izvuku. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.