ŽIVEĆU SA TABLETOM DO KRAJA ŽIVOTA - ZAŠTO PITI VOTKU KADA MOŽEŠ TABLETU Dunja Ilić poslala JAKU PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 16:05

"ŽIVEĆU SA TABLETOM DO KRAJA ŽIVOTA - ZAŠTO PITI VOTKU KADA MOŽEŠ TABLETU" Dunja Ilić poslala JAKU PORUKU

Ponovo šokira javnost.

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić u više navrata priznala je da je imala problema s alkoholom, a sada je objavila da je počela da se leči od ovog poroka.

Dunja je poručila da je počela da pije lekove koji joj pomažu da se oslobodi zavisnosti.

– Ćao dragi prijatelju… Pošto sam se javno napijala, javno mogu i da se skidam. Od danas se više nećemo razdvajati. Brojaćemo dane, mesece i nadam se ovaj put godine zajedno. Živeću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz lek do kraja života, za koji mi treba 10 sekundi da ga popijem. Živeću zato što je živeti blamirajući se, tući, sa glavoboljom, povraćajući, rasturajući veze i prijateljstva i razmišljati kako da se dokopaš votke i u paranoji da ćeš ostati bez iste, mnogo gore nego živeti sa jednom tabletom dnevno – napisala je kontroverzna pevačica na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.