ZGADILA SI MI SE - UNELA joj se u facu, VRIŠTE jedna na drugu, iznose PRVLJAVI VEŠ iz karantina

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 20:31

"ZGADILA SI MI SE" - UNELA joj se u facu, VRIŠTE jedna na drugu, iznose PRVLJAVI VEŠ iz karantina

Zaratile bivše drugarice.

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju kako Matora i Mc Aleks ogovaraju Irmu Sejranić. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Irmi.

- Ti si pričala u Zadruzi da si se zabavlja znaš sa kim - napala je Irma.

- Nije istina, demantovala je žena. To je bilo u Zadruzi 1 - ubacila se Matora, pa nastavila:

- Što se tiče flertovanja sa Janjušem i Mensurom, to je velika laž. Rekla mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da joj se niko ne sviđa.

Ja sam rekla Janjušu da mi se ne dopada, nisam ništa slagala - dobacila je Irma.

- Ona flertuje, pa dođe i kaže da se sprda. Irmu sam muvala u karantinu. Meni ne treba priča da trčim za nekim, mazim se, češkam, a ona trči za drugim - pričala je Matora.

- Ja sam zbog Olje dobila batine od svog momka jer je zvala i izmislila laž. Ja sa Radeletom ništa nisam imala. Zašto bi zvao mog deča? - vikala je Irma.

- Ja tebi jesa, mogla biti prijatelj i ti si mogla imati prijatelja u meni. Možeš da se družiš sa psihopatom koja je ista kao ti - urala je MC Aleks.

- Kad sam odgovarala na pitanje za Aleks, ona je dobacivala da zna koga volim i da ću da joj se vratim. Mene ne može neko da voli posle šest dana, da mi piše po stolu. Stvarno ne može. Imam jedan problem, izašla sam iz duge veze i moj polni organ je željan svega. Startovala sam te, ali kad sma te upoznala. To je sve napeto, ja to ne mogu. Prva sam rekla Dalili da me podseća na bivšu, taj fazon, ali ovo prevazilazi u ludilo mozga. Ona pokušava da manipuliše. Nisam se sklonila zbog Mensura, skloinila sam se zbog sebe. Šta hoćeš da se smuvano? - objašnjavala je Jovana Tomić.

- Prva si mi je*ala mater što sam rekla da mi se Mensur fizički sviđa - odbrusila je Sejranićeva.

- Zato što lažeš! Meni ne možeš da pakuješ da sam ljubomorna. Tvoj postupak je uradio da si mi se zgadila. Ne volim kad je neko na silu u rijalitiju. Volim kod tebe što neke stvari kažeš u lice, ali ne volim kad dođe ovaj momenat, kad pokušava da mi nametne nešto - nastavila je Matora.

- Volim te kao osobu. Nedostaje mi da pričam sa tobom i da se smejem - rekla je Irma.

- Šta si mi rekla juče kad sma odgovara na pitanje za Aleks? - pitala je Matora.

- Da mi nedostaješ i da znam šta radiš - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.