ŽESTOKO OPLEO, A ONDA...: Žika Jakšić ISMEVAO publiku zbog OVOGA, a onda je uradio nešto NEOČEKIVANO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKO OPLEO, A ONDA...: Žika Jakšić ISMEVAO publiku zbog OVOGA, a onda je uradio nešto NEOČEKIVANO!

Tako je odlučio.

Producent "Granda" Žika Jakšić, izvinio se publici na snimanju emisije "Nikad nije kasno" zbog šale na račun njihovih zuba i rekao da mu nije bila namera da ikoga uvredi.

Nakon pisanja domaćih medija o Žikinoj neslanoj šali, producent "Granda" odlučio je da se obrati publici, te se tokom ovonedeljnog snimanja emisije izvinio svim prisutnima, te istakao da se nada da mu niko neće zameriti.

- Ja se izvinjavam što sam se šalio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << račun nečijeg osmeha. Nije mi bila namera da bilo koga uvredim, žao mi je ako se neko osetio prozvanim. Vi znate da ja volim da se šalim, da je to moj način... Šalim se i na svoj račun. Nadam se da mi nećete zameriti - rekao je on.

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic) on Dec 2, 2018 at 12:37pm PST

Podsetimo, jedna od žena koja prisustvuje snimanjima emisije otkrila je medijima da se Žika našalio sa publikom, te da su se neki našli uvređeni i prozvani.

- Rekao je pre početka emisije da se što više smejemo. Mi smo se tad nasmejali, a on je onda poručio: "Dobro, nemojte svi da se smejete, ne morate vi koji nemate zube da kvarite kadar" - rekla je ona.

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.