Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2019, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKO JE ISPROZIVAO! BANE POBESNEO ZBOG LUNINE ODLUKE O BUDŽETU, A ONDA JOJ JE UPUTIO TEŠKE REČI! EVO KAKO JE ONA ODREAGOVALA! (VIDEO)

Luna Đogani podelila je budžet po svom nahođenju, što je razbesnela pojedine ukućane. Bane Čolak i Pavle Jovanović komentarisali su da ih je Lunina podela budžeta veoma iznenadila. “Ovo je znak da nismo dobri. U prošloj sezoni sam je branio, branio sam je os svih, svađao sam se sa Kijom i Slobom. Ovo je znak The post ŽESTOKO JE ISPROZIVAO! BANE POBESNEO ZBOG LUNINE ODLUKE O BUDŽETU, A ONDA JOJ JE UPUTIO TEŠKE REČI! EVO KAKO JE ONA ODREAGOVALA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.