ŽESTOKE PROZIVKE ZBOG MALOG BROJA GLASOVA - Milija urnisali učesnici: Izgubio PODRŠKU gledalaca?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 20:44

ŽESTOKE PROZIVKE ZBOG MALOG BROJA GLASOVA - Milija urnisali učesnici: Izgubio PODRŠKU gledalaca?

Nisu ga štedeli!

U toku dana učesnici rijalitija "Parovi 9" komentarisali su sinoćnje izbacivanje i tabelu sa glasovima.

Mnogi su se složili da su očekivali veći broj glasova za Milutina Radosavljevića Milija, a to je njega iziritiralo, pa je ušao u žestoku svađu sa Aleksandrom Jakšić i Ivanom Marinkvićem.

- Ja sam se nadala da će on imati više glasova. Koliko je umišljen, da je i on sam za sebe pomislio da je najbolji. Ja sam stvarno šokirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultatima - rekla je ona.

- Važno je samo da je Mili imao približan broj na tabeli kao i njegova izabranica Slađa Lazić - dodao je Ivan Marinković, a svi su počeli da se smeju.

- Nisam ja prikolica kao ti. Ja sam ove sam za sebe. Aleksandra baca fore koje sam ja već prošao. Procenti nisu meni problem. Nije mi proradila sujeta kao što ona misli - dodao je Mili.

Onda se nastavila polemika na ovu temu.

Mnogi su takođe pomislili da je Mili više očekivao, ali da sada neće pred svima da pokaže da ga baš procenti muče.

Šta će se dalje dešavati ostaje nam da pratimo u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.