ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU! Udario na slabijeg - AJDE, USTANI! Ona ga vuče - NEMOJ, STANI! OBEZBEĐENJE UŠLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU! Udario na slabijeg - AJDE, USTANI! Ona ga vuče - NEMOJ, STANI! OBEZBEĐENJE UŠLO

Svi zaprepašćeni!

U toku programa, kada su u studio stigli Bane Čolak i njegova devojka Zerina Hećo, a potom i rijaliti igrač Vladimir Tomović, nastao je haos uživo.

Dušica Jakovljević postavila je pitanje Banetu da li misli da će Zerina baciti oko na Vladimira, s obzirom da njegov atraktivni izgled, a on joj je odgovorio:

- Daleko od toga, moja Zerina nije u tom fazonu, nju to ne zanima. Ne bojim se ja nikoga, pogotovo ovakvih, Zerina voli samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene, sve ovo je smešno - rekao je Čolak, a novi zadrugar se nadovezao...

- Nju zanimaju šatirani momci koji su visoki 165, gde je ja zanimam od 195, to je previše za nju. Daj mu te štikle da bude moje visine - rekao je on, dok je Zerina dobacivala da je takvi tipovi nikada u životu neće privlačiti.

Vladimir je na to prokomentarisao:

- Sve je ovo rijaliti šou, ali šalu na stranu, meni njih dvoje uopšte nisu simpatični. Smiri svoju pudlicu Bane, da ja ne progovorim. Danas su se ceo dan odvajali od svih, obezbeđenje ih je izvelo, znaš koliko je njih ljudi napadalo. Pogledajte ih, ja sa ovakvima ne mogu imati konflikt - govorio je on, dok se Dušica potrudila da stiša situaciju time što ih je uputila ka imanju.

Šou još uvek nije počeo, a prva svađa se već dogodila, što definitivno obećava dobru zabavu i mnoštvo skandala za publiku kraj malih ekrana.

Spisak svih učesnika "Zadruge 2" pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.