ŽESTOKA PROZIVKA! Luna je META -  U prvoj sezoni radi TO u sobi gde mu je žena, sad su joj tu roditelji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 11:47

ŽESTOKA PROZIVKA! Luna je META - U prvoj sezoni radi TO u sobi gde mu je žena, sad su joj tu roditelji!

Rešetaju bez milosti.

I ovog jutra u dvorištu su prvu jutarnju kafu pili zajedno Zorica Marković i Marko Đedović. I kako to obično biva kad se njih dvoje spoje, nisu mogli a da se ne dotaknu teme svojih cimera.

- Ma ovo je katastrofa, kafastrofa! Znaš šta će da bude kad izađu, ima da ih čekaju ispred stana, prate, paparaci - rekao je Đedović verovatno misleći na Lunu i Marka.

- Ma neću ja da ih guram u top tri. Nije mi nikakav drug pa da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja svađam sa njim da ga guram - rekao je Đedović.

- Ja bih volela da se ti plasiraš dobro - rekla je Zorica.

- Ma i za to me zabole ku*ac. Narod površno gleda, ko se je*e po tuš kabinama, pu*i ku*ac. Tu ti otac i majka i ti ustaneš i kažeš "Da, pu*im", na finiji način. Ima li tu uopšte finijeg načina - pitao se Đedović.

- 'Alo, u prvoj sezoni se je*eš u istoj sobi gde je nečija žena, u trećoj sezoni joj roditelji tu. Još Marko ustade i reče "Imali smo šta smo imali" a ona ustade i reče "Jesam, istina je, pu*ila sam mu" - rekao je šokiran Marko Đedović.

LUDNICA U CECINOJ VILI! Anastasija peva, sve trešti, Veljko kiti trubače! Ovako su slavili rođenje malog Željka (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.