ZERINA I LUNA SU ODVRATNE... Zadrugarka ne može da izdrži! Prolila gorke suze zbog IZDAJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZERINA I LUNA SU ODVRATNE..." Zadrugarka ne može da izdrži! Prolila gorke suze zbog IZDAJE! (VIDEO)

Razočaranje!

Nakon što je Lazar Jeremić obelodanio da mu se Marijana Zonjić poverila da joj se dopada Ervin Mujaković, plavuša je otišla u pab i briznula u plač. Naime, ona se poverila Rebeki Popović da ju je Jera izneverio kao prijatelj i demantovala ono što je on izneo.

- Rekli su da se meni sviđa Ervin. Mene zabole za tog momka! Zerina i Luna su odvratne, smeju mi se sve vreme tamo. Lazar koga znam toliko godina... Gledaš nekoga kao brata i ne možeš da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poveruješ u to. Optužio me za krem, pa da mi se sviđa Ervin - pričala je plačljivim glasom Marijana.

Pogledajte rezultate

- On nema ovde ni prijatelja ni brata. Ti si lakoverna i veruješ ljudima. Ja im večeras neću dati da spavaju dok ne saznam ko je uzeo krem - tešila ju je Rebeka.

- Potom je Marijana priznala Rebeki da žali što sa Jeremićem deli nedeljni budžet, jer neretko ostaje gladna zbog toga što joj on krade novac i drugima daje njihovu hranu.

- Ja ostajem gladna, a on hrani druge ljude. Svaki put sam mu dala i pare i sve. Sve sam mu dala, sve moje pare, da bi on davao drugim ljudima. I sad je njima smešno što je nama neko uzeo krem - nastavila je Marijana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.