ZERINA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Majka je zatekla bez svesti na podu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Majka je zatekla bez svesti na podu

Nakon rijalitija...

Zerinu Hećo pre dva dana je majka navodno našla na podu u stanu u Sarajevu, jer joj se slošilo, pa je pala u nesvest, piše "Alo".

Bivša zadrugarka i dalje se ne oseća dobro, a kako kaže izvor, stalno odlazi kod lekara kako bi se ustanovila dijagnoza od koje boluje, ali još nije ništa sigurno.

Ona trenutno čeka rezultate biopsije.

- Lekari su u toku dana pokušavali da joj pomognu i borili su se 3 sata da je vrate u normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje. Bila je krhka, ali uspela je hvala Bogu sve da pregura. Ona se na Instagram profilu ponaša kao da je sve najnormalnije, ali to nije tako. Svakodnevno se izjeda iznutra, jer joj je zdravlje ugroženo - zaključio je izvor blizak Zerini.

Prema poslednjim informacijama, nakon ukazane pomoći, Zerinino stanje se koliko toliko vratilo u normalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.