ŽENU KRIVI ZA RAZVOD A ONA GA JE PROVERAVALA! Edo Dragani davao da ČITA Zilhine poruke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENU KRIVI ZA RAZVOD A ONA GA JE PROVERAVALA! Edo Dragani davao da ČITA Zilhine poruke! (VIDEO)

Ništa ovde jasno nije!

Zadrugari su jedva dočekali noć i trenutak kada će se voditelj Milan Milošević pojaviti na vratima Bele kuće kako bi emisija "Gledanje snimaka" mogla da počne.

Nema sumnje da će se ove noći saznati ko je u protekloj nedelji bio glavna tema za ogovaranja i tračarenja, ali i ko je pokazao svoju neiskrenost.

Na samom početku pušten je klip u kojem su Dragana Mitar i Edis Fetić ispod pokrivača pričali o njegovom bračnom statusu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a njih dvoje su ostali u šoku kad su videli da su kamere sve snimile.

- Ja sam njemu rekla da ne treba da me štiti, onda je i on kriv za moj brak. Razvod se desi kad nešto ne funkcioniše ili zbog nekog drugog. Ja sam probleme imala i pre njega, on je samo bio okidač. Ja mogu da kažem i da je on krivac. A, on je imao probleme i pre mene. On nekad kaže da to nema veze sa mnom. Rekla sam mu da nema potrebe da me štiti i da smo radili razne gluposti i da smo grešili, od toga niko ne beži. Opstali smo kako god. Njega žena čeka, on neće da ide kod nje. Ni njegova žena nije uspela da nas razdvoji - rekla je Dragana.

- Ja sam lepo rekao da je u mom braku došlo do prezasićena, moja gospođa jako dobro zna koji je problem kod nas. Bila je neka svađa pre toga, hteo sam da Dragani prebacim neki deo krivice, ali generalno bi se razvod desio i bez nje - rekao je Edo.

- Ja sam sve poruke čitala između njega i nje, a ona mi pisala nešto drugo gde vrti priču da sam ja kriva. On se pravdao ženi da nije sa mnom, a mi bili na moru zajedno - rekla je Dragana.

- Mi nismo bili zajedno od juna, kada je Miki rekao da smo zajedno bili u Kupinovu. To je bilo sve do avgusta, deca su celo leto bila kod mene. Zilha se tada spakovala i više se nije vraćala. Pokušavao sam da dam neku šansu, ali ne vredi, nemam šta da krijem. Pokušavao sam da nađem sebe zbog dece. Čačkala mi po telefonu, stalno neka ljubomora, svaki pogled je bio kritičan. Sve mi je bilo praćeno i telefon i auto, ne mogu ja to tako. Deca nisu prihvatila rastanak nikako - rekao je Edis.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.