ŽENSKI FAJT?! Bacala Miljanu po spavaćoj sobi - Obezbeđenje je JEDVA SAVLADALO! Haos na imanju usred noći

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 09:14

ŽENSKI FAJT?! Bacala Miljanu po spavaćoj sobi - Obezbeđenje je JEDVA SAVLADALO! Haos na imanju usred noći

Tenzija dostigla vrhunac!

Miljana Kulić napravila je noćas haos na imanju kada je primetila da joj je neko ukrao cigarete. Preturala je po stvarima, a onda ju Ermina Pašović uhvatila na delu. Nakon žestokih uvreda, obezbeđenje je moralo da reaguje.

- Šta radiš to? - rekla je Ermina.

- Danas si mi ukrala cigarete, imaš da mi ih vratiš jer postoje klipovi i vrati mi cigarete! - rekla je Miljana.

- Idiote jedan, možeš da se napušiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << k*rca samo da vidim da mi pipneš stvari, Fran ti je uzeo cigarete, Tara ima da bude mala beba za ono šta ću ja da ti uradim! - rekla je Ermina.

- Fran, vrati joj cigarete, znam da si uzeo videla te je i Nataša! - obratila se Ermina Franu.

- Šta vi meni radite! - rekao je Fran.

Ermina je povukla snažno Miljanu za spavaćicu i bacila je na krevet. Marko Đedović se umešao kako bi ih razdvojio. Zatim je Ermina ponovo nasrnula na Miljanu, a obezbeđenje ju je držalo kako bi sprečilo veći sukob. U jednom trenutku Ermina je zamahnula kako bi udarila Miljanu, ali ju je obezbeđenje povuklo, te ju je promašila.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.