ŽENE NISU SMELE DA MU SE UDVARAJU NA KONCERTIMA!? Željko Samardžić izneo DETALJE iz PRIVATNOG ŽIVOTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 09:13

ŽENE NISU SMELE DA MU SE UDVARAJU NA KONCERTIMA!? Željko Samardžić izneo DETALJE iz PRIVATNOG ŽIVOTA

"Ja sam navikao na aplauze, kontakt sa publikom!"

Sinoć je održano treće veče festivala "Skale 2022" u Herceg Novom.

Među zvanicama, pojavio se i Željko Samardžić, koji je ovom prilikom otvorio dušu i otkrio detalje iz privatnog života.

- Ja sam navikao na aplauze, kontakt sa publikom, imam nekako osećaj da je došla neka nova generacija, vaskrsle su neke stare pesme - govorio je pevač.

- Nisu mi s eudvarale koleginice, ja sam više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao udvarački kontakt na sceni, ništa konkretno, ali to je flert koji je pevačima potreban, ti moraš da imaš nekoga uvek kome najviše pevaš, ali eto.

- Često mi se supruga pojavljuje na koncertima, tako da ja nikad nisam imao tih problema, ja sam 45 godina u braku. Svestan sam svojih godina, svog izgleda - rekao je Željko.

Šta je još podelio sa medijima, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.