ŽENA ZA JEDNU NOĆ Raša Goci ljubio stopala u novom spotu: Volim to, voli svaki pravi muškarac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA ZA JEDNU NOĆ Raša Goci ljubio stopala u novom spotu: "Volim to, voli svaki pravi muškarac!"

Prvi put kao glumac...

Goca Tržan danas predstavlja novu pesmu "Žena za jednu noć", kao i spot za tu numeru u kom se po prvi put (kada su njena ostvarenja u pitanju) pojavljuje njen suprug Raša Novaković.

Muž ženi u jednom trenutku ljubi noge, a on je za portal "SrbijaDanas.com" ispričao kako se snašao u ulozi glumca.

- Dobro sam se snašao, zaista iako celu noć nisam spavao jer sam imao tremu. Moj drugar i reditelj Miloš Zahar me je dobro oraspoložio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i spremio za sve. Čak smo i nekoliko probi imali. Dao mi je odlične instrukcije šta da radim. Sve sam mu verovao i dobro je ispalo - kaže Raša za portal "SrbijaDanas.com", a na pitanje da li i u privatnom životu voli Goci da ljubi stopala, on je odgovorio potvrdno:

- Naravno! Ja volim ženska stopala! To voli svaki pravi muškarac - kroz osmeh je prokomentarisao Novaković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.