ŽELJKO NIJE VIDEO OCA TRI GODINE! Marija Kulić priznala: Ivan Marinković ne zna kako mu sin izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 08:11

ŽELJKO NIJE VIDEO OCA TRI GODINE! Marija Kulić priznala: "Ivan Marinković ne zna kako mu sin izgleda"

Tužno.

Rijaliti zvezda Marija Kulić izjavila je da Ivan Mrinković nije video sina Željka, koga je dobio sa Miljanom Kulić tri godine.

- Nije tačno da nije video dete samo godinu dana. Ma, nije ga video pune tri godine. Ne zna ni kako mu sin izgleda. Došao je u bolnicu kada se Miljana porodila i onda je posle šest meseci poslao paketić za njega u Zadrugu za Novu godinu. Ništa više od toga. Nikada nije pozvao da pita čak ni kako mu je sin i da li mu nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba. Ne bih mu nikada branila da vidi rođeno dete, nisam takva osoba - rekla je Marija

Marijina ćerka Miljana je nedavno prokomentarisala Ivana, koja je rekla da Marinković nije čestitao rođendan sinu.

- Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa detetom. Ja nemam osećaj da sam sa tim čovekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom - rekla je tada Miljana.

Podsetimo, Miljana Kulić i Ivan Gavrilović su se upoznali u rijalitiju gde su i započeli njihovu romansu koja nije bila dugog veka.

Da pročizaze više kliknite OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.