ŽELIM STAROG DAVIDA! Ana i Dragojević pred RASKIDOM?! Pukao joj film pa mu je sasula SVE što je GUŠI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŽELIM STAROG DAVIDA!" Ana i Dragojević pred RASKIDOM?! Pukao joj film pa mu je sasula SVE što je GUŠI!

Više nije mogla da ćuti!

Sinoć su predstavnici sedme sile imali prilike da postavljaju pitanja zadrugarima i tom prilikom razjašnjene su mnoge aktuelne teme u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Ani Korać koja je imala raspravu sa verenikom Davidom Dragojevićem zbog njenog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušom.

- Primetili smo da su se pojavili određeni problemi u odnosu između tebe i Davida. Ti si mu priznala da on nije stari David, onaj David >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz stana. Da je njegova promena vidna, šta je tebi čudno u njegovom ophođenju prema tebi i drugima - upitao je novirar

- On je nervozan otkako je ušao. Neke situacije su se desile koje on meni neće da to prizna. Ja kada njega pogledam, ja znam šta on misli, on promeni ponašanje. On se umusi, skloni se, neće da priča sa mnom. Ja sam jutros videla da je on nervozan, sama sam pila kafu. Ja ne volim kada njega vidim takvog. Želim starog Davida, razumem ga, nedostajala sam mu - pričala je Ana.

- Davide, ti si rekao Ani zbog kojih situacija si se ti osetio loše, koje su to situacije u pitanju - nastavio je Tanasijević sa pitanjima.

- Adaptiram se, previše mi je nedostajala. Ona meni isto nešto prebaci. Navikli smo jedno na drugo. Mi nismo imali neke svađe napolju. Ovo su slatke čarkice, ništa što bi moglo naš odnos da poljulja - ispričao je David.

- Ja sam navikla da imam njegovu pažnju 24 sata i kada se to promeni, naravno da ću da mu prebacim - rekla je Ana.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.