ŽELIM MU DA SE U NOVOJ GODINI OŽENI: Luna priznala SVE - A u PONOĆ će POLJUBITI NJEGA! NASTAO HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELIM MU DA SE U NOVOJ GODINI OŽENI: Luna priznala SVE - A u PONOĆ će POLJUBITI NJEGA! NASTAO HAOS

Da li ste očekivali sve ovo?

Tokom pitanja novinara bilo je izuzetno dramatično, pre svega zbog više nego potresne ispovesti Dragane Mitar, koju U CELOSTI možete pročitati OVDE.

NAKON TOLIKO GODINA: Đole Đogani otkrio pravi razlog svađe sa Gagijem i Anabelom - Kriv je MOJ BRAT

Nakon toga, u duhu novogodišnjih praznika, novinari su odlučili da malo podignu atmosferu, pa je Luni Đogani postavljeno pitanje da kaže šta želi u Novoj godini svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugaru Marku Miljkoviću, sa kojim je nekoliko puta dovođena u emotivnu vezu.

SRBIJA U ŠOKU: Dragana Mitar priznala ZASTRAŠUJUĆU istinu o svom braku - Bila sam TRUDNA kad je...

Pogledajte rezultate

Luna je otkrila da mu želi sve ono što bi i sebi poželela, a između ostalog mu je poželela i da se oženi. Nakon toga, otkrila je i da će prvi muškarac kojeg bude poljubila na dočeku biti njen prijatelj Savo Perović.

IZNENADNI PREKID! Produkcija se OGLASILA UŽIVO u programu - važno SAOPŠTENJE

Pogledajte na snimku ispod šta je sve Luna rekla:

Nakon toga, Luna je upitana da izabere s kim bi pre bila, sa Momčilom ili sa Markom, a kada je izabrala Miljkovića nastala je žestoka svađa sa Momčilom. Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.