ŽELI SAMO JEDNO, A TIČE SE ANE SEVIĆ! Darku VRAĆEN telefon nakon 62 dana... Verenica Marina ZABRINUTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI SAMO JEDNO, A TIČE SE ANE SEVIĆ! Darku VRAĆEN telefon nakon 62 dana... Verenica Marina ZABRINUTA!

Evo šta je odlučio da uradi!

Nakon što je prošlo skoro dva meseca od strašne saobraćajne nesreće iz koje polako izlazi kao pobednik, naš pevač Darko Lazić ponovo koristi stari broj i ima svoj telefon.

LUNA PEVALA NA "PLEJBEK"? SKANDAL POTRESA ZADRUGU: Hejteri tvrde da imaju DOKAZ - Ista je kao mama Anabela!

POSLE SVAĐE, ŠOK NA CECINOJ SLAVI: Zapevala je Draganinu pesmu, evo i koju (VIDEO)

DOBRO BRE LUNA, ZAR OPET BLAMIRANJE? Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skandala da je PEVALA NA "PLJEBEK" isplivao OVAJ DETALJ! (FOTO)

Laziću je porodica donela telefon da bi sa njim najuži članovi porodice i najbolji prijatelji imali nesmetanu komunikaciju. Međutim lekari i porodica su mu sugerisali da umereno telefonira i to samo u onoj meri koja neće ometati njegov oporavak.

NOVI DETALJI DARKOVOG STANJA: Prekinuti NERVI - ne sme da napusti rehabilitacioni centar! Lekari se bore!

Inače, Darkov telefon je policija uzela sa lica mesta Darkove nesreće, 23. oktobra kad su došli na uviđaj gde je sleteo svojim automobilom sa puta.

- To je standardna procedura da policija, odnosno inspektori uzmu telefon kada dođu na uviđaj, dok se ne utvrde sve pojedinosti i detalji vezani za udes. Nikom od porodice nije ni padalo na pamet da traži Darkov telefon, sve dok se on nije oporavio. Međutim, kad je Darko postao skroz svestan i kad su utvrdili ono što je trebalo predali su mu aparat. Međutim, Darko neko vreme nije ni imao želju da telefonira. Sad kako mu je bolje, poželeo je i da ponekog nazove i bude u kontaktu sa najblizima kada nisu uz njega. Želeo je da dobija informacije o ćerki Loreni, da je čuje i vidi, ali da komunicira sa devojkom Marinom kad ode od njega iz banje na kontrole trudnoce - kaže Darkov rođak.

Oni su jedini srpski rijaliti par čija je ljubav preživela: Osam godina posle početka veze oni objavljuju ovu sliku i Instagram je u čudu!

Darkova verenica Marina se javila i potvrdila za "Blic" ovu informaciju, ali i poručila svima da budu dobronamerni i da Darka ne uznemiravaju preterano.

- Da, Darko sada ima telefon, ali nije preporučljivo da ga ljudi zovu i zamaraju ga. On još nije ozdravio skroz i za njegov potpuni oporavak uz vežbe najpotrebniji je i mir u čemu bi ga ometale poruke i pozivi svih koji žele da znaju kako je - rekla im je Marina.

OSVETILA SE DEČKU: Milica Pavlović se namazala mlekom, a zatim napravila BRUTALAN SNIMAK!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.